Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

11. zář 2009 20:27

2Aspik: jsem koukal že se za náma nějak moc držíš.... Si se bál =D... Ale my jsme ještě jeli na benzínku... přece jen Miníkovy na srazu vyžíznilo :lol:

2kapříček: proč bych ti měl trhat hlavu? To vypadám tak zle? :roll: A vůbec co to je Minisíň? Něco jako síň slávy??? :D Jo jinak foták ve Višňové byl, akorád jsme si zapoměl objektiv :? a vzal jsem jen tašku s tělem

2martty a Ajinka: děkuji... přez zimu mám v plánu sladit barevně interier...m :wink:

12. zář 2009 12:16

2Ládík: ano, ano jakási síň slávy, tak různě posbírávám top úlovky MINIků a pěkně si je syslím v PC :-) a sním jak bude můj příští miník vypadat. Jakou barvu, zda pruhy, kola.... no prostě pro inspiraci.

Ono popravdě, když jsem si Miníka kupovala, tak nejdříve jsem chtěla černého, pak světle modrého a nakonec za dobrý peníz byl ten co mám. Manžel pořád do mě ryl, ať jdu do S - ale já neposlechla, nechtěla jsem aby mě to v Praze sežralo a teď.... toho fakt lituji!!! Pak když mě s smetla dodávka, tak jesti nechci koupit Skové díly a předělat ho jako na S, taky jsem odmítla---- chápeš? já né! No a teď, když manželovi řeknu, že chci předělat na vhled S, tak se mi směje se slovy, že jsem svou šanci už propásla. Takže mám smolíka. Ach jo.

12. zář 2009 14:06

[quote="Ládík"]2Aspik: jsem koukal že se za náma nějak moc držíš.... Si se bál =D... Ale my jsme ještě jeli na benzínku... přece jen Miníkovy na srazu vyžíznilo :lol:

To víš že jsem se bál,jel jsem sám, vždyť jsi Miniho napojil po srazu z kanystru

12. zář 2009 21:20

2kapříček: Tak za S chválím taky se mi líbí :inlove:

2Aspik:to sice jo, ale nějak mu chutná a nechtěl jsem riskovat, že ten kanistřík nevystačí do Prahy...

12. zář 2009 22:49

Tak chlape... mám jediné: Dokonalý fotky !!!!

Také bych chtěl takové se svým žluťákem.. :wink:

13. zář 2009 20:19

2Worry: Díky.. tak někdy můžem nafotit žlutého a černého najednou nebo na srazu... =D.... Našel jsem nějaké doplňky co by tě mohli zajímat, máš to na mailu...

14. zář 2009 11:40

to Ladík: hodně zajímavě zvolené barvy :pohar: :pray:

PS: černá a oranžová, tj skoro jako Harley Davidson :-) sic jiný odstín

28. zář 2009 23:29

ty vole je to nadhera,plánujem aj ja úpravy cez zimu pretoze svojho minouse musim na nieaku dobu odstavit a to z toho dovodu ze mi sebraly vodičák,isiel som troska rychlejsie nez som mal namiesto 90 - 190 a pani policajti mi ho zobrani na 6 mesiacov,takze teras usetrim na benzine a ide sa spestrovat =) dufam ze vysledok bude dobry no uvidime niekedy zaciatkom januara 8)

Re: Ládík

29. zář 2010 00:44

tak.... něco málo se změnilo, někdo viděl, někdo ne... :rock:
Přílohy
HDR4.jpg
HDR4.jpg (342.85 KiB) Zobrazeno 13432 krát
Untitled_HDR2.jpg
Untitled_HDR2.jpg (362.88 KiB) Zobrazeno 13432 krát

29. zář 2010 07:51

"teda Kapo my z toho benjamina nakonec neco vychovame :mrgreen: "

ps. no s pochvalou se to nema prehanet ale fotecky i styl uprav si to rozhodne zaslouzi :rock:

29. zář 2010 09:02

Tak jednoznačně palec nahoru !!!! :bigups:

A kdybych hodně moc podlejzal, také bych mohl mít takové pěkné fotky z industriálního prostředí, prosím ? :biggrin:

29. zář 2010 16:09

2pampeago: to ta výchova teda dopadla když je z toho todle.. :biggrin:
2worry: říkal jsem, že se dohodnem a není problém nebo uděláme víkend HMF :rock: a bude povinné focení :biggrin:

29. zář 2010 19:20

ja porad rikam ze nase auta jsou krasne streleny ale vo tom to je :idea: :wink:

hmm to zni jako mooooos dobra idea :mrgreen:

Takove male HMF soustredeni by se hodilo :pivo: :deejay: :zadek: :rock:

29. zář 2010 19:34

ten vnitřek je krásnej :biggrin: :banana:

20. říj 2010 12:54

Takovej pěknej kousek, nádherná barevná kombinace, tolik práce...a proč to chceš prodávat :?: :?: :?:

20. říj 2010 15:52

taky se mi líbí, ale už mám nové plány a to projekt S :wink: ... Koníků není nikdy dost :twisted: ...

22. říj 2010 20:49

jak už tady někdo prohlásil "má vlasy jak po zásahu el. proudem" co tedy bude až si koupí S-ko a xx koníků - to budou muset v Temelíně zdvojnásobit výkon !!! :D :D :banana:

24. říj 2010 09:39

Tak už znáš důvod, proč chtějí stavět další reaktor :biggrin:

24. říj 2010 23:10

no, naposledy co jsem Ládíka viděla cca 3 týdny, tak to už nebyla pampeliška, ale krátký, letní sestřih, každopádně v obojím je kouzelnej :biggrin:

25. říj 2010 11:42

Kapříku já snad z tebe tady zoranžovím Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 .... Takové komplimenty :oops: .... Nebudu moc v klidu v noci spát :biggrin:
Odeslat odpověď