Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Re: BlackSheep - COOPER

10. úno 2012 10:59

jen takova rychla otazka ... pak ji smazu ...

pujde mi tenhle spojler nejak bez problemu namontovat na moji R50ku ? resp. co obnasi montaz neceho takoveho ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=2111541473

10. úno 2012 11:09

Pujde :-)

Ja a Pampe ho amme z italie a nakonec jsem ani nemusel provrtavat strechu a dal jsem to jen na 3M oboustranku a na lepici tmel urceny na pridelani doplnku na auto (mototechna vede)

11. úno 2012 09:40

OFF:

Proč bys to měl mazat? To snad popírá i funkci fóra ne? Nech to tady, nekomu se může hodit. ;-)

13. úno 2012 16:43

hanysek83 píše:OFF:

Proč bys to měl mazat? To snad popírá i funkci fóra ne? Nech to tady, nekomu se může hodit. ;-)

tak, urcite by se to dalo tady na foru umistit lip, aby to pak nekdo nasel :)
Nicmene spojler objednany a je na ceste.... az polevi mrazy, tak Mini pujde na celolak a pak zkusim pridelat i ty svetlomety ;)

28. dub 2012 12:33

tak jsem si konecne nasel cas a umyl auto .... fotky z prubehu montaze svetel dam nejak dohromady a hodim je sem pekne s navodem jak na to krok za krokem ;)

Nahodit spojler zvladne snad kazdy, tak k tomu fotky nahazovat nebudu. Tenhle a nebo pristi vikend jeste nahodim b&w union jack zrcatka a
polepy A panelu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

28. dub 2012 12:38

Moc pekny. Leskne se jak psí kulky. Union jack bude i na strese?

28. dub 2012 13:03

nene, jen vnejsi zpetne zrcatka, vnitrni zpetne zrcatko, A panely a premyslim, jestli nemam doobjednat jeste i na nadrz, ale to uz se mi moc nezda

28. dub 2012 13:08

Moc pekny stribrnacek :bigups: (stribrno-cerna je nejlepší kombinace :biggrin: )

06. pro 2012 12:48

tak mini je po mesici zase doma ....
uz z toho mam opravdu uplne nove auto ...
tak nove teda mame za sebou kompletni vymenu prevodovky, skoro cele spojky, spojkoveho valecku a nejakych tech silentbloku ...
Odeslat odpověď