Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Re: Eva_Tom - Tak tady je náš Minísek ...

25. úno 2010 21:02

Kola fakt nemaj chybu... A koukám, že plány s miníkem jsou velké... jen jestli pak pro ten podvozek, by nebylo lepší S-ko... :bigups:

26. úno 2010 12:48

Gratulace ke krásnému kousku,ale z mého pohledu se investice brzd,podvozku atd. do 115k AT zdají zbytečné.Tahle specifikace nebyla určena k jízdě nadoraz na okruhu a sériové díly,jsou dostačující.Opravdu jste měli raději jít do Ska,tam to dává smysl.S tímto výkonem a v AT,se pořádně ani na své limity nepodívá.To je můj názor nenapravitelného ladiče :D
Ale z interiéru jsem hotov,takovou kombinaci jsme ještě neviděli :bigups:

26. úno 2010 20:38

Nezlob se na mě ,ale vidím to stejně jako M.Z. :roll: Dost vyhozený peníze akorát to z tebe vytklepe duši. A dle mého vkusu vypadaly tvé předchozí kola o 200% lépe než GP.Hold kola dělaj auto ,ale musí se to všechno sladit na konkrétní auto a barvu vozu :sorry: .

28. úno 2010 14:34

Respektuju Váš názor :-)
Nikdo ale tady nepsal o sáhnutí na limity. Děláme auto jak se nám líbí :-)

28. úno 2010 15:46

Spravný tuning je o vlastním názoru,nenech se znechutit a jdi dotoho .Lepší brzdy a podvozek nejsou nikdy na škodu

Re: Eva_Tom - COOPER

18. bře 2012 21:44

Ahoj přátelé,

náš MINI COOPER je na prodej ...

Pokud chcete vědět víc : PM :compueter:

19. bře 2012 00:57

Můžu ze zeptat na ty GP kola sou 17 nebo 18, popřípadě nebyly by naprodej samostatně s pneu? :)

19. bře 2012 08:59

Ahoj, jsou to nízkoprofilové 18 a na prodej budou v případě, že o ně nový majitel neprojeví zájem.

Prodej : http://new.minicooperklub.cz/viewtopic.php?f=1&t=4680
Odeslat odpověď