Prepnout do plneho zobrazeni
Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Goddzilla's - ONE

23. úno 2014 11:26

Čus :)

Sem tu novej a MINIka mam dva týdny :)
Ra31
Mini One 66kw
2006
ve výbavách se zatím nevyznám :) ale autíčko si fakt užívám :)
Chystám se na menší úpravy exterieru, rozhodně potřebujuipruhy :D na koncovku výfuku taky dojde :) uvidíme k čemu dalšímu měn tu chlapci budete inspirovat, zatím si užívám euforii z "nového" auta :) Do teď sem 10 let od svých 18. jezdil ve Feldě, zajisté chápete ten skok :D Nezbýva než opustit Felicia klub a přidat se k Vám ;o)
Venku je krásně takže pa :)
Přílohy
MINI-NO-SPZ-4WEB.jpg
První focení :D
MINI-NO-SPZ-4WEB.jpg (33.7 KiB) Zobrazeno 18811 krát

Re: Goddzilla's MINI 0ne

23. úno 2014 14:04

radost na spravnom mieste.. vitaj

23. úno 2014 17:52

Ahojky,

Z feldy je to fakt skok, tak hoodne bezpecnych kilometru. At to nekam nenavaris, nebo te nezmerej PaCHové. :)

23. úno 2014 23:07

Tohle auto znam :-D

24. úno 2014 10:46

Ja som z favorita presedlal na MINIka :D... Vela stastnych km :)

25. úno 2014 19:19

Ja teď četl, co všechno je mistr OKCZ schopen s nim udělat a fakt čumím, taky jsem se tu dočet že nádrž má 40l a na shellce sem dost čuměl když tam ten tajtrlík narval 51l :-D myslel jsem si že pravé okénko je rozbité :-) Teď jsem rád že není :-) Ten cooper soft do ONE asi má smysl co? Neodrovná to dřív motor? :-) A dočet sem se že je úmyslně slabší ONE:-) To jako proč? Koupil jsem si snad dámskou verzi? :-D

25. úno 2014 19:54

ja mam v papieroch 50l stoho 8 l rezerva.. a jednoznacne si dohodni s OKCZ "rande" ja som tam bol tiez a paradicka..:)))

25. úno 2014 20:25

Zajímavé, já rezervu asi nemam ted mam dojezd 20 km a nic se neděje :-D shell naštěstí za barákem :-D

25. úno 2014 21:06

Neboj:-) Motor u One a Cooperu je vlastně úplně stejný:-) Je jen úmyslně přiskrcený kvůli tomu, že One je základní model a tudíž nemůže mít stejný výkon jako "sportovnější" Cooper :-) To samé u Ska, motor stejný ale jen přidaný kompresor. Takže motor toho snese dost.

25. úno 2014 21:34

Tudíž je to takovej malej Tamagoči ? :) prvne nahraju coopera, pak koupim kompresor a nakonec turbo a mam Sko ? :DD popravdě doted sem jezdil feldou, mela sportovni svody katoff rouru az dozadu sníženou hlavu a spoustu dalsich uprav dělaných z nudy :) autu to prospělo má 330 000 vloni byla v chorvatsku a stojí vedle miníka, až mi je jí lito, dostala jí přítelkyně :DD má čerstvě papíry:) tudíž mi pro vás slabý ONE, kterej ma treba o 11 kw víc než měla ta felcka přijde že lítá jako blázen:) nedokážu si představit, že by měl mít 85kw jako cooper, natož Skovou verzi, v tom bych se asi zabil :D ale dobrá, o tom cooper softu vážně přemýšlím :) jestli to autíčku neuškodí du do toho. Doufám že do léta zvládnu dát pruhy :) a nějakou koncovku snesitelné hlasitosti, ta mi na něm chybí :) neslyšim motor, neumim řadit :D Hodně mě baví to audio, to je fakt bomba, stačí nejaka mala tubička jenom na podkreslení basů a bude to TOP :) naopak me rozčiluje automatické zamykání :) a že mi svítí airbag :D

25. úno 2014 22:07

Cooper na S no to neviem to by si musel hooodne toho prekopat za vela prachov...z One na Cooper OKCZ napoji a mas to hned.. bez fyzickych uprav..mne dorabal este palubny pocitac a vsetko ohladom doho +otvaranie/zatvaranie klucom okna..denne svietenie americke.. a tak..

25. úno 2014 22:56

jojo to přesně potřebuju, ty okna jsou užitečný :) palubak mam všechny funkce krom trip 2 :) a doufam že jde vypnout to utomaticke zamykani při rozjezdu :D

26. úno 2014 00:03

Goddzilla píše:a doufam že jde vypnout to utomaticke zamykani při rozjezdu :D

U druhé generace jde tohle, jestli si dobře vzpomínám, vypnout i v normálním nastavení, třeba to má 1. gen stejně? Každopádně jde přes diagnostiku vypnout všechno, třeba i airbagy 8)

26. úno 2014 08:23

Goddzilla píše:...tudíž mi pro vás slabý ONE, kterej ma treba o 11 kw víc než měla ta felcka přijde že lítá jako blázen:) nedokážu si představit, že by měl mít 85kw jako cooper, natož Skovou verzi, v tom bych se asi zabil :D ale dobrá, o tom cooper softu vážně přemýšlím :) jestli to autíčku neuškodí du do toho. Doufám že do léta zvládnu dát pruhy :) a nějakou koncovku snesitelné hlasitosti, ta mi na něm chybí :) neslyšim motor, neumim řadit :D Hodně mě baví to audio, to je fakt bomba, stačí nejaka mala tubička jenom na podkreslení basů a bude to TOP :) naopak me rozčiluje automatické zamykání :) a že mi svítí airbag :D

Neboj sa toho, výkonu nikdy nie je dosť :) Ja som tiež do Mini presadal zo slabšieho auta (Twingo - 43kW), po čase už mi 66kW bolo málo, hlavne prebiehenie pri zapnutej klíme bolo tragické. Ondro (OKCZ) mi v lete dal nový soft (však si ma nájdi v 1.gen aby si vedel čo sa všetko robilo) a tých cca 85kW je tak akurát. Spotreba išla o niečo dole, keďže nemusím tak veľmi vytáčať motor ako predtým.
Keď spomínaš hlasitosť, mierne sa zmeni aj tón motora na taký ostrejší, hlavne od 4000 otáčok vyššie. (keď už si to vtedy všimla aj moja mama... :mrgreen: ) Do tých 4000 má Mini veľmi civilný zvuk, nad 4000 si už príjemne vrčí :) Osobne kým nemusím, tak nič na výfuku meniť nebudem. Až s ním bude problém, príde čas na ďalší upgrade (pár koníkov navyše), ale teraz sa mi nechce vyhadzovať dobrý výfuk a vrážať do auta ďalších 500-800€.

26. úno 2014 08:55

s klímou jsem to ještě nezkoušel :D ani newim jestli funguje :) stejně v lete pojedu s okenkama dole :) už aby to bylo !! :)

Re: Goddzilla's - ONE

01. bře 2014 11:41

Ao kolik se zvedne vykon při přechodu z One na Coopera ? :)

01. bře 2014 11:57

z 66kw na 85kw...ale mam dojem ze OKCZ tam rovno da JCW flash ktry je 96kw..ale realne by to chcelo ist na brzdu..

01. bře 2014 12:16

Dostaneš se pak na 85kW, nicméně těch 96kW je hodně pohádkových :) Bez úprav motoru, je to prakticky nemožné dosáhnout ;)

01. bře 2014 20:02

Tak to je pecka ne ? :) to je dost rozdíl :) nema smysl to tlačítko ? :) nebo je to i se spotřebou lepsi s tim cooper profilem ? :)
ted sem se vrátil domů a potkal sem dnes bráchu :) Čí je ? :) byl to teda Diesel a vevnitr vsechno nechutně chromové :) takže jednovaječny dvojče to nebude :)
Přílohy
4web.jpg
4web.jpg (27.04 KiB) Zobrazeno 18374 krát

23. dub 2014 08:49

Na kolečka :-)
Přílohy
PicsArt_1398235684053.jpg
PicsArt_1398235684053.jpg (23.82 KiB) Zobrazeno 18248 krát
Odeslat odpověď