11. lis 2013 01:24
Tak zdravim aj ja sem hodim skor par foto mal som buracku skoncil som pod kamionom, vysiel mi so stopky a Thalia isla na totalku..ale opravuje sa:)) a tak zrazu na mna vybehol inzerat ze Mini za super cenu 4,4k eur.. a zamiloval som sa donho.. zjednane na 4k kvoli nefunkcnej klime.. prasknuty asi chladic a siel som si ponho.. 159k km najazdene po asi ca tyzdny som zacal riesit muchy, ako nefunkcne hmlovky, zadne brzdove svetlo.. komplet vymena v praci cca 2eur:)) este ze pracujem s SMT technologiou.. po dohode s nasim OKCZ guru idem na navsetvu:) a zistil som ze auto bolo asi cele burane

(( ale je porobene tak co uz nikto neveri ze to je 2001 lebo ho prestriekali nanovo:)) aspon nieco, preto aj ta vymena sportovych tlmicov a tak.. auticko mi robi radost.. tak si pripadam ako keby som si adoptoval psa co bol tyrany a konecne sa dostal do slusnej rodiny....prve isli sviecky mal tam nejake Denso.. mechanik ze tie sviecky su hodne tak do felicie mozno..

tak sup NKG tie co maju ist:)).. hned ide jak pomasle..auticko tvrde jako keby nemalo tlmice ale zato sediiii brutalne.. ale nase mesacne cesty.. zabava chodit...tak uvidime co bude dalej..par foto s cesty z PO:))

Naposledy upravil
jozef1605 dne 27. led 2014 11:46, celkově upraveno 3