Prepnout do plneho zobrazeni
Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

proklepneme.cz - COOPER

25. dub 2012 16:06

Vzal jsem si ho na zkoušku, jako mezistupeň před eSkem, do kterýho zatím nechci investovat a taky jestli mě to vůbec bude bavit.
Je v bezvadným stavu, teda teď už je v bezvadným stavu. Jinak ihned po koupi jsem udělal: svíčky,olej + filtr, vzduchový filtr, kabinový filtr, nové nápně chladič, brzdovka. Dále 2x silentblok na rameni přední nápravy, 1x silentblok motoru - horní, 2x čep na rameni, homokinetický kloub, 2x nové pneumatiky, geometrie....jo a oprava zámku kufru. V autorizovaným servisu MINI bych to dělat nechtěl, ale když znáte i jiný šikovný mechaniky, neplatíte tolik za práci (úspora nejmíň 5000kč). Troufám si říct, že díly jsou (i v originále) v celku levný a do dvou dnů všechny dostupný, to mě docela překvapilo.

Jinak je to dost tvrdý, žere to 10 litrů (a to moc nelítám), ale je to neskutečně krásný auto s báječným pocitem z jízdy především pro řidiče.
Přílohy
NEW MINI SAMOTKY4.JPG
NEW MINI SAMOTKY4.JPG (131.7 KiB) Zobrazeno 4006 krát
NEW MINI SAMOTKY5.JPG
NEW MINI SAMOTKY5.JPG (115.73 KiB) Zobrazeno 4006 krát
NEW MINI SAMOTKY3.JPG
NEW MINI SAMOTKY3.JPG (158.88 KiB) Zobrazeno 4006 krát
NEW MINI SAMOTKY1.JPG
NEW MINI SAMOTKY1.JPG (141.98 KiB) Zobrazeno 4006 krát
NEW MINI SAMOTKY.JPG
NEW MINI SAMOTKY.JPG (192.37 KiB) Zobrazeno 4006 krát

Re: MINI COOPER 1,6i 85kW Olomouc

25. dub 2012 17:26

Ahoj,

ted tomu trochu nerozumim. Jsi osoba, ktera predstavuje svy auto, nebo firma, ktera se ho snazi prodat?

25. dub 2012 21:14

Ahoj, vítej mezi Mini maniaky.

Chválím nádhernou černou barvu, přídavné dálkové, a úpravy. Ať jezdí!

29. dub 2012 14:21

Ahoj

dobrej dotaz ;)

Minika jsem si koupil predevsim kvuli sobe, pravdepodobne ho brzy nekdy prodam a koupim eSko a mozna uplne neco jinyho, to zatim nevím....ale ted je můj, jezdím, užívám si ho a neprodávám ho :) To co jsem psal o servisu bylo jen takove shrnuti, co vse jsem musel udelat ihned po koupi.

Honza

29. dub 2012 17:00

Ahah jasan. Tak gratulace at slouzi. Prijed ho nekdy ukazat na sraz. Nejblizsi je za 14 dni v Peruci. :mrgreen:
Odeslat odpověď