Prepnout do plneho zobrazeni
Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Shimy - COOPER

26. led 2012 23:11

Ahoj, nedávno jsem si udělal radost a pořídil si Mini Cooper r.v.2005, měl bych pár dotazů:

1.) jak jsou řešeny rozvody-je třeba měnit rozvodový řemen,nebo jsou řešeny jinak

2. )Jak začalo mrznout a auto mám přes noc venku nefunguje mi otevírání zadních dveří, jako by bylo zamčeno (aspon jsem vyzkoušel otevírání táhlem pod sedadlem) :-) ...když vypnu motor kufr se sám někdy otevře...když auto nechám v garáži potom vše funguje jak má...už se mi to stalo cca 3X

a prvně,když se toto stalo, tak kufr se otevíral sám, když jsem otevřel, nebo zavřel boční dveře, nebo vypnul motor...
Proběhlo to asi takto:
Zavřu kufr, otevřu dveře_kufr se otevřel, tak jdu dozadu, zavřu kufr, a pak dveře a opět se kufr otevřel...toto se opakovalo cca 3, potom už mě to přestalo bavit, ale pro kolemjdoucí celkem vtipná podívaná, jsem tedy jel s otevřeným kufrem do garáže a druhý den vše fungovalo jak má...stalo se to někomu?..
Díky za odpovědi :-)

Re: Otevírání kufru

26. led 2012 23:15

Ahoj,

Já odpovím jen na první otázku - na druhou neznám odpověď. Naše modely mají řetězový rozvod a ten se nemění po dobu životnosti auta... :bigups:

Tu druhou otázku snad pomůže rozlousknout někdo jiný :wink:

Jo a šup šup sem s fotkama - koukej se pochlubit !!!

26. led 2012 23:48

Díky, alespon o starost mín...a fotky přikládám...jo ještě bude chtít doladit promáčknutej bok a pár detailů...ale jinak velká spokojenost
Přílohy
2.jpg
2.jpg (105.48 KiB) Zobrazeno 12116 krát
111.jpg
111.jpg (181.58 KiB) Zobrazeno 12116 krát

27. led 2012 01:08

Go & Kart :banana:

Pěkné šipky. Co to máš na střeše za prožky? :-)

27. led 2012 08:46

Juu pekne. Ty sipky jsou zajimave. Jsou reflexni, nebo jen bila? A co je to za nalepku pod blinkrem? Koukam, ze ti nekdo uloupnul mini logo na prednim kole.

Tak at to jezdi. :bigups:

27. led 2012 09:10

Moc pěknej kousek, blahopřeju.

27. led 2012 09:51

Díky, na střeše v těch proužcích jsou schovány úchyty pro zahrádku, ta nálepka na blatníku je v mojí profilovce Go & Kart :-), a šipky reflexní nejsou, jen bílá, a loga byla oloupaná skoro všude, tedka chybí už jen na dvou kolech...

Re: Shimy - COOPER

27. led 2012 10:15

hodil jsem te do clenu :bigups:

a ted k tvemu problemu s kufrem u G1 vetsinou zlobi mikro spinac dveri - protrhne se gumove tesneni a vlhkost vykona sve
da se objednat samostatne u bmw a nebo sehnat celou listu nekde na vrakaci ci v inzerci.

prvni pomoc zkusit vyndat a vycistit kontoxem :idea:

27. led 2012 12:20

Sipky a prouzky jsou dobre :bigups: ...
Mne vcera prisli tyhle http://www.solarglasstechgallery.co.uk/sides1/John%20Cooper%20Signature%20Side%20Stripe%20%283%29.jpg - uz se tesim az je nalepim.

27. led 2012 15:52

Shimy píše:Díky, na střeše v těch proužcích jsou schovány úchyty pro zahrádku, ta nálepka na blatníku je v mojí profilovce Go & Kart :-), a šipky reflexní nejsou, jen bílá, a loga byla oloupaná skoro všude, tedka chybí už jen na dvou kolech...

Ty prouzky na strese co ukryvaji uchyty pro zahradku jsi nekde koupil nebo uz byly na aute?

Take bych neco potreboval abych ukryl uchyty zahradky.

27. led 2012 23:05

pampeago píše:hodil jsem te do clenu :bigups:

a ted k tvemu problemu s kufrem u G1 vetsinou zlobi mikro spinac dveri - protrhne se gumove tesneni a vlhkost vykona sve
da se objednat samostatne u bmw a nebo sehnat celou listu nekde na vrakaci ci v inzerci.

prvni pomoc zkusit vyndat a vycistit kontoxem :idea:

Dík mrknu na to

27. led 2012 23:07

Lišty na střeše už na autě byly, i s origo zahrádkou, a myslím, že jsou přímo z výroby

08. kvě 2012 22:27

Konečně jsem udělal foto v letním obutí :-)
Přílohy
mini white 1.jpg
mini white 1.jpg (197.43 KiB) Zobrazeno 11689 krát

08. kvě 2012 23:20

Móóc pěkný, hlavně ty bílý kola v kombinaci se střechou a zrcátky jsou super. Gatulace :D

09. kvě 2012 07:45

Joo to se mi moc libi. :bigups:

09. kvě 2012 15:04

Hezky:-) Červenobílé MINI s bílýma kolama je prostě to pravé ořechové, palec nahoru.

09. kvě 2012 18:31

krosna píše:Móóc pěkný, hlavně ty bílý kola v kombinaci se střechou a zrcátky jsou super. Gatulace :D

presne tak ako pises
gratulujem a nech robi radost :banana:

10. kvě 2012 16:18

vysera super :))
Odeslat odpověď